Over

Over

Hey! Ik ben Anne-Sophie Blieck, 43 jaar en bruis van energie, positiviteit en enthousiasme.

In 2014 ben ik als diabeteseducator aan de slag gegaan onder de naam Asvice. De jaren daarna zocht ik uit wat me nog verder boeide en ben ik ook orthomoleculaire therapie en voetreflexologie gaan studeren. 

Sinds 2022 ga ik als Miss Blink verder en trek ik mijn doelgroep open naar alle doelgroepen die te kampen hebben met chronische gezondheidsklachten.

Mijn visie

Ziekte is steeds een eindsituatie van een te lang verstoord homeostatisch evenwicht. Elk symptoom is een uitnodiging van ons lichaam naar verandering. Prijs jezelf gelukkig dat je lichaam reageert ahv symptomen want dit geeft je een kans om het anders te gaan doen. Ziekte is allesbehalve een eindstation maar de start van nieuwe kansen en gewoontes die leiden naar een gezonde toekomst.

Luister dus steeds naar het fluisteren van je lichaam dan hoeft het niet te schreeuwen…

Infectieziektes hebben al geruimte tijd plaats gemaakt voor chronische ziektes. We zijn er op heel veel vlak op vooruit gegaan (wetenschap, technologie, ingrepen) maar op vlak van onze gezondheid gaan we erop achteruit. Zijn onze genen de boosdoener? Nee, ik dacht het niet. Onze genen veranderen niet zo snel dus er moet wel iets anders aan de talrijke chronische ziektes liggen: onze leefstijl!

Epigenetics rules above genetics and it always does!

Het grootste deel van onze maatschappij heeft met insulineresistentie te maken! Daarenboven heeft ongeveer 75% van de bevolking een laaggradige ontsteking. En deze twee zijn nu net de vader en moeder van chronische ziektes. Het aantal mensen jonger dan 50 jaar dat kanker krijgt is de laatste dertig jaar met bijna 80% toegenomen. En dat aantal zal in 2030 nog eens met 21% toenemen. De belangrijkste oorzaak van deze toename is een ongezonde westerse levensstijl.

Mijn visie
Mijn missie

Mijn missie

We zijn eigenlijk wat het Noorden kwijt als het op onze gezondheid neerkomt. We doen in niet veel meer mee om onze gezondheid voorop te stellen. Als MISS BLINK bundel ik mijn energie, kennis én enthousiasme om anderen te helpen gezonder door het leven te gaan. Ik wil jou helpen en handvatten aanreiken waardoor je je goed voelt en blinkt in je vel. Mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, maar ook mensen met andere chronische ziektes komen bij mij over de vloer:  overgewicht en obesitas, maag- en darmproblemen (reflux, ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, spastisch colon, IBS, EPI, dysbiose), hormonale klachten, auto-immuunziektes (reumatoïde artritis, diabetes type 1, psoriasis), allergieën, voedselintoleranties, slaapstoornissen, autisme, depressie, burn-out, fibromyalgie, CVS, noem maar op.

Met orthomoleculaire therapie stel ik in eerste instantie vragen en luister ik aandachtig en geduldig. We overlopen samen jouw tijdslijn van sinds je geboorte om zo op zoek te gaan naar de diepere oorzaak van je klachten. Alleen zo kunnen we het probleem van je klacht aanpakken. De oorzaak van de klacht achterhalen, is steeds mijn doel en dat verschilt van louter symptoombestrijding. Vaak gaan klachten hand in hand met een onevenwicht in voeding-beweging-ontspanning- slaap.

Bij sommigen kan voetreflexologie extra soelaas brengen. Een sessie voetreflexologie begint altijd eerst met een aantal specifieke vragen. Er wordt een behandelplan opgesteld zodoende er specifieker ingezet kan worden op eventuele klachten.

Mensen laat ik graag los éénmaal ze er een doenbare, lekkere, stressloze levensstijl op nahouden. Dit doe ik ahv deep learning. Als mensen begrijpen wat aan de basis van hun klachten liggen dan is de motivatie des te groter aanwezig om zich die nieuwe kennis eigen te maken en te integreren in hun leven. Als het brein het begrijpt, dan kan het meewerken aan de oplossing.

Je zal met heel veel enthousiasme begeleid worden op een voor jou haalbare manier.