Er komt een beetje schot in de zaak…

Er komt een beetje schot in de zaak… in mijn zaak…een beetje… 
Sinds oktober vorig jaar ben ik gestart met het strippen van 2 mooie praktijkruimtes:
de ene zal dienen voor mijn coachinggesprekken voor mensen met gezondheidsklachten, in de andere ruimte kunnen mijn klanten erbij komen liggen want dan staat hen voetreflexologie te wachten.

De Corona periode zorgde voor een jewelste drukte bij stielmannen.  Veel burgers hadden plots een lumineus idee: hun huis verbouwen.  En ik was daar eentje van…
Dit had als gevolg dat mijn geduld op de proef werd gesteld.  Van werken waar ik dacht dat die eind mei achter de rug zouden zijn, zal ik blij mogen zijn als dit eind dit jaar kan.

Kijken jullie even mee naar de situatie “VOOR”?  Klik om te downloaden

  2E4A0638-DD7D-4E03-959C-E60F5ACA3138.jpeg695DAD87-B2ED-4552-B4EA-F3A4D8CEAB61.jpeg97DBCBA6-A883-4953-ABD6-8F03488ED2A2.jpeg
Nu hopen dat ik snel enkele foto’s van “NA” kan showen.

Toch wil ik even meegeven dat jullie tijdens de werken nog steeds bij mij terecht kunnen.  Mijn raamsticker laat misschien anders uitschijnen… Oh no!!  Daarom heb ik beslist om de werken niet af te wachten om een nieuwe raamsticker of etalage te ontwerpen.

Alle mogelijke ideeën hieromtrent zijn dan ook meer dan welkom. Hoe pak ik een etalage aan?  Wie kan mij hierbij helpen?  Of toch liever een definitieve raamsticker? En wat zet ik dan op mijn raamsticker zodoende het duidelijk is voor passanten wat mijn core-business is?
Met gezonde groet, 

Anne-Sophie, uw coach naar een gezond(er) leven.  Van kop tot teen
Orthomoleculair therapeute – Erkend diabeteseducator – Voetreflexologe