Het loopt vaak niet zoals we het zouden willen…

Onze Westerse manier van leven heeft voor verschillende chronische kwalen gezorgd.  We lopen vast, zijn snel moegestreden en worden ziek.

Ik coach heel wat mensen met diverse wensen:

“Ik wil afvallen, mijn suikerwaarden onder controle krijgen, meer bewegen, beter naar het toilet kunnen gaan, mij niet meer zo neerslachtig voelen, goed slapen, mij minder moe voelen, minder stress hebben of gewoon… goed in mijn vel zitten”.

Het is net voor die ‘ziektes van de 21e eeuw’ dat je bij mij terecht kan:

obesitas, diabetes, hoge bloeddruk, problemen met cholesterol, maag- en darmproblemen (reflux, ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, spastisch colon, IBS, EPI, dysbiose), auto-immuunziektes, allergieën, voedselintoleranties, slaapstoornissen, autisme, depressie, burn-out, fibromyalgie, CVS, stress…

Ik wil jou helpen en handvaten aanreiken waardoor je je goed voelt en blinkt in je vel. Stap voor stap, op jouw tempo, op maat, zodat jij de controle blijft hebben op je eigen keuzes en je je goed voelt bij de begeleiding.

Dat doe ik in eerste instantie door aandachtig en geduldig te luisteren,  te peilen naar waar het vroeger eventueel fout liep en samen op zoek te gaan naar de diepere oorzaak van je klachten.  Want ik werk steeds op lange termijn, wil dieper graven en meer doen dan enkel symptomen bestrijden.  Zodat je na ons traject zelf aan de slag kan, zelf kan volhouden en ondanks je beperkingen toch een fijne levensstijl kan ontwikkelen, eentje met méér kwaliteit, energie en positiviteit.

Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen gezond en met smaak en goesting kan leven, ook al hebben we allemaal onze beperkingen.
Alleen vraagt het soms een andere levensstijl.  Dat kan een zoektocht zijn en vraagt een aangehouden inspanning.

En als het even moeilijk gaat, weet dan dat je er niet alleen voor staat en in mij een luisterend oor en goede coach kan vinden…

 

Kennismaken kan tegen een leuke beginnersprijs!  De 1-2-3 formule:

 • Welkomstdrankje
 • Intake
 • Volledige bloedanalyse
 • Introductie op voetreflexologie

€ 75  ipv € 100.

Wil je een grondige aanpak?  Dan stel ik je volgende voor:

In de prijs voor één persoon zitten volgende zaken vervat:

 • een uitgebreide vragenlijst die op voorhand wordt doorgemaild en waar ik reeds een eerste analyse kan maken van jouw gezondheidstoestand  (week 1) (ter waarde van € 65)
 • een intakegesprek van 90 min. waar ik jouw tijdslijn uitteken ahv vraagstelling (situatie van voor de geboorte tot heden) om de oorzaak van de klachten te kunnen achterhalen (week 2)(ter waarde van € 100)
 • drie vervolggesprekken van 60 min. waar ik jou tips en tricks meegeef zodoende jij zelfstandig aan de slag kan (week 4-6-8) (ter waarde van 3 x € 65)

Je betaalt € 325 ipv € 360.

 

Kom je als koppel in therapie dan zitten volgende zaken hierin vervat:

 • Een uitgebreide vragenlijst die jullie op voorhand wordt doorgemaild en waar ik reeds een eerste analyse kan maken van jullie gezondheidstoestand (week 1) (ter waarde van 2x € 65)
 • 2x een intakegesprek van 90 min. (apart) waar ik jullie tijdslijn uitteken ahv vraagstelling (situatie van voor de geboorte tot heden) om de oorzaak van de klachten te kunnen achterhalen (week 2)(ter waarde van 2 x € 100)
 • Een vervolggesprek van 60 min. (apart) waar ik jullie tips en tricks meegeef zodoende jullie zelfstandig aan de slag kunnen (week 4) (ter waarde van 2 x € 65)
 • Een afrondingsgesprek tezamen van 60 min. (week 6) (ter waarde van € 100)

Je betaalt  € 525 ipv € 560.

Indien je niet voor het startpakket of de grondige aanpak, kiest, dan betaal je:

 • Intakegesprek (90 min.) € 100 pp
 • Vervolggesprek (60 min.) € 65 pp

Opvolggesprek(ken) worden ingepland volgens noodzaak en wens.