Adviesverlening bij uw gezondheid

Eerst en vooral ga ik na wat jouw wensen zijn.
Ik bied jou begeleiding op maat waarbij stap voor stap wordt gewerkt, op jouw tempo, op maat, zodat jij de controle blijft hebben op je eigen keuzes en je je goed voelt bij de begeleiding.
Samen met jou ga ik na waar de gezondheidsketting onderbroken is zodoende we de stoorzender kunnen aanpakken en herstellen.  We spelen de ganse film af en baseren ons niet op één foto.  Samen gaan we op zoek naar de oorzaak.  Supplementen kunnen eventueel ingezet worden om je lichaam dat kleine duwtje in de goeie richting te geven, maar het ultieme doel is en blijft: jouw lichaam weer het werk laten doen dat het zou moeten doen.  En vandaar uit naar een gezond(er) leven met méér kwaliteit, energie en positiviteit.

Ik help mensen met allerhande gezondheidsklachten: overgewicht, obesitas, diabetes, hoge bloeddruk, maag-en darmproblemen, EPI, SIBO, Colitis ulcerosa, voedselintoleranties, slaapstoornissen, fibromyalgie, CVS en/of teveel stress maar ook bv. sporters die naast hun sport een goed voedingspatroon wensen, komen bij mij aankloppen.

Een goede aanpak van uw gezondheid loont absoluut de moeite!

Ik ben door het RIZIV erkend als gezondheidsprofessional in de 1e lijn en beschik over mijn eigen RIZIV-nummer.

Mijn aanbod

Ik kan u een startpakket aanbieden voor 270 €.  In die prijs zitten volgende zaken vervat: een vragenlijst die op voorhand wordt doorgemaild, een kennismakingsgesprek en drie vervolggesprekken.  De begeleiding loopt gedurende 8 weken.
Indien je niet voor het startpakket kiest, dan betaal je 56 € voor een uur.

Opvolggesprek(ken) volgens noodzaak en wens.